Sari la conținut
ÎN INIMA ORAȘULUI ALBA IULUA

Hotel Aura Unirii

Momente pitorești

Călătorește & Explorează

Echipa noastră pricepută vă va ajuta să vă organizați un sejur excelent la Alba Iulia. Vă oferim informații și ajutor pentru a vizita cele mai atractive obiective turistice din Alba Iulia și împrejurimi. Doar întrebați-ne și vă vom răspunde.

Receptie Hotel Aura Unirii Alba Iulia
Hotel Aura Unirii Alba Iulia

Bucucați-vă de timp alături de noi

Hotelul „Aura Unirii” din Alba Iulia este alegerea perfectă pentru o vacanță, dar și pentru călătorii de afaceri sau pentru organizarea de evenimente. În hotelul nostru recent dat în folosință puteți savura confortul a 14 camere, 1 apartament și 1 cameră pentru persoane cu dizabilități. Hotelul dispune de restaurant cu specific mediteraneean, terasă, SPA, sală de conferințe, parcare privată.

280 m

OBELISCUL LUI HOREA,CLOȘCA ȘI CRIȘAN

500 m

TRASEUL CELOR TREI FORTIFICAȚII

700 m

CETATEA ALBA IULIA
HOTEL AURA UNIRII

Camerele Noastre


Camera Matrimoniala Hotel Aura Unirii Alba Iulia
1 PAT DUBLU

Matrimonial

11 Camere cu pat dublu sau matrimonial având vedere a curtea interioară, dotate cu aer condiționat, baie privată, Tv cu ecran plat.

2 PATURI SINGLE

Twins

3 Camere cu paturi single având vedere a curtea interioară, dotate cu aer condiționat, baie privată, Tv cu ecran plat.

1 PAT DUBLU & 1 CANAPEA EXTENSIBILĂ

Apartament

1 Apartament cu pat dublu & 1 canapea extensibilă având vedere a curtea interioară, dotate cu aer condiționat, Tv cu ecran plat.

RECENZIILE CELOR CE NE-AU VIZITAT

Credeți-ne pe cuvânt!

“Am rezervat această cazare pentru a vizita cetatea Alba Iulia Carolina deoarece era aproape de locație. Am rezervat un apartament cu 1 pat dublu și o canapea extensibilă și a fost uimitor și de dimensiuni bune !”

ILINCA ALBU

“Hotel cu adevărat confortabil – personal grozav. Camerele sunt super curate și bine echipate. Meniul de la restaurantul Nova este un plus genial pentru toți vizitatori !”

SORIN ALBU